Sosiaali- ja terveysalan väylät


Väyläopinnoista on sinulle hyötyä, jos tähtäät sote-alan jatko-opintoihin ammattikorkeakoulussa tai haluat tutustua AMK-opintoihin ennen hakeutumista tutkinto-opiskelijaksi. Karelia-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja-, fysioterapia- ja sosionomiopintoja.

Väyläopinnot verkko-opintoina

Vuoden 2019 aikana voit opiskella kaikkiin sote-alan tutkintoihin sisältyviä väyläopintoja verkko-opintoja. Voit koota itsellesi sopivan tutkinnon osan (15 osp) tai suorittaa yksittäisiä opintojaksoja.

Osan opintojaksoista voit opiskella joustavasti omaan tahtiisi lukukausien aikana ja ilmoittautuminen kevään 2019 opintoihin tapahtuu poikkeuksellisesti suoraan alla olevien linkkien kautta 24.4. mennessä:

Joissakin opintojaksoissa on kiinteä opintojen alkamispäivämäärä. Nämä opintojaksot toteutetaan sekä kesällä että syksyllä 2019. Näihin opintojaksoihin ilmoittaudutaan täyttämällä väyläopintojen ilmoittautumislomake (ks. Ilmoittautuminen). Kesäopintoihin ilmoittaudutaan 30.4.2019 mennessä.

Lisäksi voit halutessasi opiskella Karelian järjestämiä AMK-opintoihin valmentavia opintoja.

Video

Nykyinen sairaanhoitaja ja entinen lähihoitajaopiskelija Ilona Manninen kertoo kokemuksistaan Väyläopinnoissa. Haastattelijana toimii Eine Paldan: