Sosiaali- ja terveysalan väylät


Sosiaali- ja terveysalan väyläopintotarjonta uudistuu syksyyn 2019 mennessä. Julkaisemme lisätietoa asiasta kevään aikana näillä sivuilla.

Väyläopinnoista on sinulle hyötyä, jos tähtäät sote-alan jatko-opintoihin ammattikorkeakoulussa tai haluat tutustua ammattikorkeakouluun ennen hakeutumista tutkinto-opiskelijaksi. Karelia-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja-, fysioterapia- ja sosionomiopintoja.

Kevään 2019 aikana voit opiskella yksittäisiä opintojaksoja verkko-opintoina.

Yksittäiset opintojaksot verkko-opintoina

Voit opiskella yksittäisiä opintojaksoja omaan tahtiin verkko-opintoina ja saada tuntumaa AMK-opintoihin. Opintojaksoille ilmoittaudutaan poikkeuksellisesti suoraan alla olevien linkkien kautta:

Jos olet suuntautunut kuntoutukseen tai sinulla on siitä jo osaamista voit osallistua opintojaksolle Kuntoutus ja kuntouttava toiminta 5 op tai osoittaa osaamisesi AMK+-näytöllä. Näyttö tapahtuu tekemällä itsenäisesti verkko-oppimisympäristössä annetut tehtävät.

Video

Nykyinen sairaanhoitaja- ja entinen lähihoitajaopiskelija Ilona Manninen kertoo kokemuksistaan Väyläopinnoissa. Haastattelijana toimii Eine Paldan: