Kesän tarjonnassa koko avoimen amk:n tarjonta

Tulevana kesänä Riverian opiskelijat voivat opiskella maksutta kaikkia Karelian avoimen amk:n kesäopintoja. Opinnoille ilmoittautuessa kannattaa huomioida, että suurin osa opinnoista on Karelian täydentävän osaamisen opintoja, joten niissä vaaditaan paljon ennakkotietoja.

Kesäopintojen kohdalla ilmoittautuminen tapahtuu poikkeuksellisesti suoraan avoimen amk:n nettisivujen kautta eli ilmoittautuminen tapahtuu Meerkado-järjestelmässä. Maksuvaihe ohitetaan käyttämällä koodia RiveriaKe20. Koodi on voimassa 31.5. saakka, johon mennessä kesäopintoihin ilmoittautuminen on päättynyt.

Jos olet kiinnostunut opiskelemaan Karelian avoimen ammattikorkeakoulun opintoja kesällä, keskustele ensin asiasta opinto-ohjaajasi tai ryhmävalmentajasi kanssa, soveltuvatko opinnot sinulle.  Kaikille kesäopintoihin ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse paria päivää ennen opintojakson alkua Moodleen tarvittava kurssiavain. Jos viestiä ei ole tullut ennen opintojakson alkua, kannattaa ottaa yhteyttä suoraan avoimen amk:n opintosihteeriin (avoinamk@karelia.fi).

Karelian avoimen ammattikorkeakoulun opintotarjonnan löydät täältä.

Kesän tarjonnassa koko avoimen amk:n tarjonta

Vastaa