Väylä Kareliaan kaksoistutkintolaisille

Väylä kaksoistutkintolaisille on uusi mahdollisuus tutustua Karelia-ammattikorkeakoulun opintoihin ja hakeutua tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa ilman valintakoetta. Suoritat koulutusalaan määritellyt 15 op:n opinnot Karelian avoimen AMK:n kautta. Opinnot voit suorittaa kaksoistutkinto-opintojen aikana tai viimeistään vuoden aikana valmistumisen jälkeen. 

Kun olet suorittanut vaadittavat 15 op, voit hakea tutkintoon johtavaan koulutukseen avoimen väylän kautta erillishaussa. Avoimen väylän erillishausta löydät lisätietoa täältä>>

Lukioväyläopinnot ovat pääsääntöisesti etäopiskelua verkko-opintoina (V). Monimuoto-opinnoissa (M) on verkko-opintojen lisäksi lähiopetusta tai tentti. 

Lukioväyläopintoja voi suorittaa Kareliassa seuraavissa tutkinnoissa: liiketalouden tradenomi, sosionomi, sairaanhoitaja, fysioterapia, restonomi, metsätalousinsinööri sekä energia- ja ympäristötekniikan insinööri. Pääset tutustumaan Karelian koulutusväyliin täältä >>

Ilmoittautuminen opintoihin -> Keskustele Karelian lukioväyläopinnoista opinto-ohjaajasi kanssa ja ilmoittaudu oheisella lomakkeella.

Info kaksoistutkintolaisille järjestettiin maanantaina 8.5. Voit katsoa infotallenteen täällä.